Pametni števci porabe električne energije motijo ​​in poškodujejo živčni sistem

Študije sevanja pametnih števcev kažejo, da motijo ​​in poškodujejo živčni sistem

Pametni števci
 

(NaturalNews) Zdravstveni in tehnološki strokovnjaki že nekaj let opozarjajo, da lahko  pametni števci  , nameščeni v domovih po vsej državi,  oddajajo škodljive elektromagnetne valove (EMV),  ki lahko vplivajo na živčni sistem.
Znano je, da pametni števci komunicirajo z energetskimi podjetji z  mikrovalovi frekvence ( 2.4 GHz ). Ni pa bilo znano do sedaj, da pametni števci delujejo tudi na frekvenčnem območju od 2 do 50 kHz. Številne študije so pokazale, da mikrovalovi motijo živčni sistem. V nekaterih študijah je to opisano kot “živčni blok” .

Kaj se dogaja?  Natural Blaze je opozoril, da to nikakor niso sporne študije, saj so podkrepljene z merjenji. Živčni blok, ki ga povzročajo EM valovi na frekvenčnem območju od 2 do 50 kHz, je sicer kar dobro raziskano. Še več, te študije izhajajo iz uglednih virov in tudi standardov za električno energijo Inštituta za elektrotehniko.

Dokazi so jasni: pametni števci oddajajo škodljivo elektromagnetno valovanje

Kot je  razvidno iz videoposnetka , pametni števci oddajajo EM valovanje visokih frekvenc. Na videoposnetku, ki ga je posnel v svojem domu Warren Woodward, je primerjal standardni analogni merilnik energije, s pametnim števcem, kjer pokaže pomembno razliko med njima.  “To je zelo moteče,” je dejal Woodward.  Z uporabo opreme za spektralno analizo je Woodward z svojim asistentom najprej analiziral sevanje iz analognega merilnika, nato pa še iz pametnega števca. Sevanja pametnega števca je bila tako močno, da bi občutljivega človeka ponoči prebudilo, je dejal Woodwardov asistent Paul. Kot smo že  poročali , da delovanje pametnih števcev vedno bolj povezujejo z skrivnostnimi bolezenskimi stanji. Agencija za varnost EMV  je dokumentirala pritožbe odjemalcev električne energije, z vgrajenim pametnim števcem, da so imeli težave s spanjem, povečanim stresom, vznemirjenostjo, razdražljivostjo, glavoboli, težavami s spominom in koncentracijo, utrujenostjo, dezorientacijo, slabostjo, krči v nogah in celo s srčnimi simptomi. Kliknite zgornjo povezavo, da si ogledate celoten seznam dokumentiranih težav. Cancer.org opozarja, da pametni števci komunicirajo s centralnimi nadzornimi sistemi elektro energetskih podjetij, ki uporabljajo radijske oddajnike, ki temeljijo na mobilnih,  satelitskih, radijskih, daljnovodnih, WiFi ali internetnih komunikacijskih metodah. “Internetne aplikacije na računalnikih ali mobilnih telefonih so postale prednostne zaradi enostavnosti uporabe,” je zapisala organizacija.

Podjetja za električno energijo ne bodo prenehala z nameščanjem pametnih števcev

Kot je zapisal Woodward, je več študij potrdilo, da EM sevanje, ki ga oddajajo pametni števci, dejansko povzroča škodo. To pomeni, da “ljudje, ki so jih ranili pametni števci, niso hipohondriki,” je zapisal Woodward v videu. Dodal je, da lahko Američani, ki so kakorkoli prizadeti s strani števcev tožijo elektro gospodarska podjetja, s tožbo za telesne poškodbe. “To je resnično. Videli ste sliko na osciloskopu,” je nadaljeval in dodal, da je spodbudil odgovorne in druge znanstvenike, naj pričnejo z raziskavami na tem področju. Prav tako je dejal, da bi morali pozvati državne regulatorje in javno zdravstveno službo ,da zaščitijo zdravje ljudi in jih zavarujejo pred škodljivimi vplivi pametnih števcev. In dejal je še, da mora  ameriško ministrstvo za energijo “nemudoma prenehati s promocijo in subvencioniranjem  brezžične pametne mreže ” saj so ljudem zelo škodljive.

Malo verjetno je, da bodo elektro gospodarska podjetja, brez pritiska regulatorjev in javnosti, prekinila z instalacijami pametnih števcev. Večina Američanov podpira modernizacijo našega električnega omrežja, da je učinkovitejše, vendar ne na račun našega zdravja.

Viri:

NaturalBlaze.com

YouTube.com

NaturalNews.com

Print Friendly, PDF & Email

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja