Glifosat povzroča mutacije

Glifosat povzroča groteskne deformacije na domačih živalih … dvoglavi telički, prašiči rojeni brez kože, osmimi nogami,…. kot da so prišli iz Pekla … FOTOGRAFIJE

Nekaj primerov mutiranih živali, ki so bila najdena na severovzhodu Argentine.
 

Glifosat je pesticid za uničevanje plevelov, ki se posebej množično uporablja pri tretiranju gensko spremenjenih rastlin. Kriv je za dramatičen porast groznih živalskih mutacij  (glej fotografije spodaj). Čeprav ta zgodba nikoli ne bo prikazana v ameriških medijih, ki so pod nadzorom (“corporate-controlled U.S. media) kemijskih gigantov. Daily Mail  poroča, da so mutacije tako grozne, da spominjajo na izmišljene prikazni iz filmov. Pes z mini nosom, ki štrli iz gobčka, pujski z eno glavo in dvema trupoma in osmimi nogami, koza z dvema glavama in prašičji mladič s tako tanko kožo, da se  vidijo mišice in žile. “Kmetje za povzročanje mutacij krivijo kemikalijo glifosat ,” poroča Daily Mail in dodal, da “so lokalni mediji zapisali, da so vidne deformacije na živalih posledica uporabe pesticidov na kmetijskih zemljiščih v regiji.”

Število mutacij je bilo štirikrat  večje po uporabi pesticidov na gensko spremenjenih rastlinah

Lokalni prebivalci, ki niso bili seznanjeni o toksičnosti glifosata, so najprej mislili, da so mutacije povzročile zle sile in duhovi. Toda hitro se je izkazalo, da je kriv zelo strupen glifosat, ki se uporablja kot pesticid proti plevelom na poljih soje, piše Daily Mail UK

Argentina je največji uporabnik kontroverznega izdelka na svetu, ki ubija vse gensko nespremenjene (GSO) rastline. Velika Britanija uvaža to GSO sojo s katero kmetje krmijo živali in iz prav tako uvoženega GSO bombaža pa izdelujejo majice, tampone,… Oblikovalci politike EU razmišljajo o prepovedi škodljive kemikalije, za katero je znano, da povzroča resne posledice pri rojstvu živali in ljudi.

Glifosat je sprožil kemični holokaust po vsem svetu

Kemični holokavst, čemur smo vsi priča,  uničuje naš svet. Veliko število živali se rodi z uničujočimi, grotesknimi mutacijami, ki so podobne peklenskim življenjskim oblikam. Ni naključje da imenujejo glifosat za “Satanovo kemikalijo” in jo prodaja demonska, človeštvu sovražna korporativna pošast, imenovana Monsanto. Izkazalo se je, da so tudi promotorji glifosata zlonamerni uničevalci življenja in planeta. Polni besa in sovraštva do žensk – nosilk novega življenja –   temačni podporniki glifosata, med njimi nekdanji Forbes.com-ov pisatelj Jon Entine, prinašajo  uničenje in prevaro, ki spominja na Satanovo delo.

Pridružite se našemu boju proti glifosatu. Z rednim prebiranjem člankov na spletnih straneh Glyphosate.news  in Natural News  boste obveščeni o novih odkritjih škodljivosti vseh vrst kemikalij. Izogibajte se vsem živilom GSO in kupujte ekološko, kjer je to le mogoče. Pridružite se nam, da ustavimo Monsanto, zavrnimo gensko spremenjene organizme in izkoreninimo glifosat iz našega sveta. (Molite za ta nedolžna živalska bitja, ki so zelo trpela  in še trpijo zaradi kemičnih zastrupitev s pesticidi…)

Pripete fotografije pričajo kaj je glifosat naredil našemu planetu. 

V istem tednu se je isti regijo rodila krava z dvema glavama in šestimi nogami in piščanec s štirimi nogami.
Deformirano: In v drugem bizarnem primeru se je ta žival z vzdevkom “Slon Pujton” rodila z glavo v obliki slona in deformiranih oči ter brez dlak in majhnega nosu.
Človeški pujski: V mestu Riohacha, v severni karibski regiji Kolumbije, je bil rojen pujsek, ki je videti kot človek.
Mutirana koza rojena brez oči, brez ušes, brez repa in brez dlake v Las Arrias, Cordoba, Argentina
Teorije: Za šokantne deformacije na živalih so lokalni mediji okrivili pesticide s katerimi so tretirali GM sojo.
Mutant: Ta mutirani kužek je eden od 11 v leglu in je poginil v roku dveh tednov po rojstvu
Izbruh: Raziskovalci pravijo, da je visoka incidenca napak pri rojstvu v severovzhodni Argentini povezana s povečano uporabo pesticida glifosat – ki se uporablja za gensko spremenjene pridelke soje
Spider prašiček: Mutantna pujska sta se rodila v leglu z osmimi pujski. Obe živali sta poginili.
Brez kože: ta prašič se je rodil s kožo tanko kot papir, tako da jekmet opazoval pretakanje krvi skozi prašičje vene. Žival je poginila takoj po rojstvu.
Dvojno telo: Pujski z dvema telesoma na osmih nogah, samo ena glava je bila tudi rojena v severnem delu regije Entre Rios
Dve glavi:: Dvoglavo tele se je rodilo s šestimi nogami v Los Conquistadores.
Siamese: Ta koza se je rodila z dvema glavama v vasi El Malacara v Argentini, a je poginila le nekaj minut kasneje.

 

Print Friendly, PDF & Email

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja