ŽIVILA, KI UBIJAJO RAKA

 

V zadnjem času je bilo opravljenih veliko študij in študij o tem, kako snovi v zelenjavi in ​​sadju ne morejo preprosto spodbujati zdravega telesa, temveč tudi zdraviti bolezni. Zlasti veliko takih študij se nanaša na boj proti raku. Vedno več znanstvenikov ugotavlja, da so lahko navadni popolni izdelki odlična sredstva za preprečevanje in zdravljenje. Zdi se mi, da tudi znanstvenikom ni treba razumeti, da je zdaj, kar jemo, strup. Normalni resnični izdelki lahko normalizirajo delo telesa. In ko telo normalno deluje, potem mutanti v njem ne rastejo.

9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka

In v podporo temu, tu so nekateri rezultati raziskav, ki govorijo o tem, kaj so najpreprostejši izdelki sposobni.

Znanstveniki verjamejo, da lahko nekatere specifične proteine, encime in posebno kodiranje našega imunskega sistema aktivirajo nekatere snovi za boj proti rakavim celicam. Verjamejo, da v naravi in ​​zlasti našem telesu ni nobene vrste rakavih celic ali kakršnih koli “napačnih” celic na splošno, ki jih človeški imunski sistem ne more premagati. Med raziskavami mnogi znanstveniki sklepajo, da je “rakava pandemija” posledica neučinkovitosti beljakovin, ki jih uživamo. Obstaja malo neučinkovitost in pomanjkanje nekaterih beljakovin. Neučinkovitost beljakovin izhaja iz pora teh skozi toksine, prisotne v hrani, s kemično kontaminacijo hrane, zatiranje naravne funkcije imunskega sistema, kar vodi do mutacije DNA in posledične pomanjkljive (mutirane) zgradbe celic, ki v odsotnosti nekaterih aminokislin doživljajo nenadzorovano rast. Plus, ne jedo pravih beljakovin in obstaja v stalnem primanjkljaju 20 esencialnih aminokislin, da bi zgradili “prave” celice našega telesa.

Razumeti moramo, da so v primeru aminokislinskega stradanja celice še vedno konstruirane (pravilno, ne umremo takoj) in pomanjkanje ene, dveh ali treh aminokislin. Ampak, so zgrajeni okvarjeni ali, kot pravijo, mutirani. Seveda tudi rastejo hitreje kot polno (ker je gradbeni material manj potreben). Kot da postanejo razlogi za nastanek in razvoj rakavih tumorjev razumljivi in ​​načeloma je jasno, kako ravnati z njimi. 
Ali je res ali ne, ne vem. Toda znanstveniki zdaj pravijo, da je to mogoče. Znanstveniki trdijo, da skoraj vse “dostojne” (ki jih ni kupila prehrambena industrija) – odstranjevanje umetnega sladkorja, rafiniranih izdelkov in dodajanje potrebnih snovi, ki jih vsebujejo naravne proizvode, lahko tekmujejo.

Seveda, če dobimo celoten sklop aminokislin, ki jih potrebuje telo. In šel do njih in še nekaj snovi, ki so jih našli znanstveniki, da bi lahko zavirajo rast ali celo popolnoma ubiti rakave celice.

Poleg koristi nekaterih snovi so znanstveniki v raziskavi našli čudno stvar – zdrave celice, ki so jih po kemoterapiji poškodovale, izločajo več beljakovin, kar pa povečuje preživetje (!) Rakavih celic. Znanstveniki pravijo, da kemoterapija začasno ubije določeno število rakavih celic, kasneje pa se še bolj upirajo sodobnim metodam zdravljenja in se še več pomnožijo, “zaščitene” z okoliškimi normalnimi celicami. Še vedno se znanstveniki ne strinjajo popolnoma, da je treba preklicati kemoterapijo, vendar dodajajo, da boj proti raku ne more biti popoln brez določenih snovi, ki jih vsebujejo nekateri izdelki. In z ustrezno prehrano, zdravljenje ima vse možnosti za uspeh.

V študiji, ki je bila objavljena v reviji Science Translational Medicine, so onkologi odkrili molekulo TIC10, ki lahko aktivira lastno zaščitno funkcijo telesa in sproži program za uničenje rakavih celic. Molekula TIC10 aktivira proteinski gen TRAIL (ligand, ki inducira apoptozo, povezan s tumorsko nekrozo). Že dolgo je ta protein predmet raziskovanja znanstvenikov, ki razvijajo nova zdravila, ki so učinkovitejša od tradicionalnih načinov zdravljenja rakastih tumorjev.
Protein TRAIL, ki je naravni del človeškega imunskega sistema, preprečuje nastanek in širjenje tumorjev v človeškem telesu. Zato se verjame, da povečanje aktivnosti beljakovine TRAIL ne more imeti takih toksičnih učinkov na telo kot kemoterapijo. 
Druga pozitivna prednost je, da TIC10 aktivira gen TRAIL ne samo v rakavih celicah, temveč tudi v zdravih. Z drugimi besedami, povezuje zdrave celice, ki mejijo na rakave celice, v postopek boja proti mutantom, kar je kardinalna razlika od kemoterapije.

Toda zakaj vsi ti znanstveni izračuni. In dejstvo, da so številne naravne snovi, ki jih vsebuje preprosto, z nekakšnimi proizvodi, tudi sprožilni mehanizem za nastanek in aktiviranje beljakovin TRAIL. Zdravilne celice prejmejo “push”, da povečajo število receptorjev TRAIL za ubijanje raka.

Seveda je večina raziskav in eksperimentov doslej potekala predvsem na živalih in znano, da nismo zelo podobni našim biokemičnim procesom, vendar so še vedno te študije zelo spodbudne. Mnoge preučevane snovi je načrtovano samo za preskušanje pri ljudeh, in menim, da se bodo številni bolniki z rakom strinjali s temi študijami. Zato pričakujemo sto odstotno potrditev teh študij. 
Medtem nam nič ne preprečuje uporabe teh izdelkov, a nenadoma delamo in v resnici, kasneje pa bomo to znanstveno potrditev dobili! 
No, potem.

Tukaj je 9 izdelkov, ki jih znanstveniki trenutno predstavljajo kot izdelke, ki spodbujajo aktivacijo proteina TRAIL, zatiranje razvoja tumorjev v človeškem telesu in celo uničenje teh tumorjev.

1. kurkuma

9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | kurkumaKurkumin velja za najmočnejšega antioksidanta, ki ga najdemo v priljubljenem začimbu kurkuma in ima številne koristne lastnosti za zdravje. Nedavna študija, ki jo je vodila raziskovalna skupina v Münchnu, je pokazala, da kurkumin lahko prepreči nastanek metastaz.

Ugotovljeno je bilo, da ima kurkumin protivnetne in antioksidativne učinke z zaviranjem dejavnika tumorske nekroze-alfa (TNF-alfa). Predlaga se, da lahko njen učinek na endotelno funkcijo posreduje z zatiranjem vnetja in uravnavanjem oksidativnega stresa z zmanjšanjem regulacije TNF-alfa.

Povzetek ene izmed najbolj obsežnih raziskav na dan kurkuma je bil objavljen v spoštovati znanstveni svet Ekološko James A. Duke. On je pokazala, da je kurkuma, odlične za medicinske lastnosti mnogih zdaj obstoječih zdravil za boj proti raku, in poleg tega, kot se je izkazalo pri zdravljenju številnih kroničnih bolezni, nima nobenih stranskih učinkov.

2. Morske zelenjave

Nori , hijiki , Wakame (undariya cirrus) , arame , Kombu in druge užitne morske alge so le nekaj sort morskih zelenjave imajo močne učinke na raka. So bogat vir mnogih čudovitih hranil, vključno z magnezijem, kalcijem, železom, prehransko joda, itd

Pred kratkim odkrili najdemo v morskih rastlin proti raku te snovi (ki niso navedeni v članku 9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | morske algeimena snovi) imajo velik pozitiven učinek pri zdravljenju raka na debelem črevesu in za preprečevanje nekaterih drugih vrst raka. Samo veliko vlogo te snovi igrajo v preprečevanju nezaželene vnetja in kronične oksidativnega stresa, ki so dejavniki tveganja za razvoj raka. Morska zelenjava že dobro raziskana kot hrane, bogate z protivnetnimi in antioksidativnih spojin. Znanstveniki pravijo, da je treba še posebej opozoriti na pomen teh izdelkov v anti-estrogena vrst raka, predvsem raka na dojki.
Snovi, ki jih vsebuje alge, spreminjanje in urejanje različnih vidikov normalnega ženskega menstrualnega ciklusa, tako da že dalj časa (desetletij) Izločanje “presežek” estrogena v folikularni fazi cikla se zmanjša.

3. Grozdje in Resveratrol

Pred kratkim je odprte snovi resveratrol zdaj predmet več študij. To fenolno spojino, ki je v rdečega grozdja, kot pravijo znanstveniki, ima velik potencial, da postane eden izmed najmočnejših antioksidantov. Zdaj, na osnovi tega, že poskušajo ustvariti “tablete” za raka.

9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | grozdje | resveratrolResveratrol ni samo antioksidant in antimutagen, ampak tudi zmanjšuje oksidativni stres, ki povzroča odmiranje celic (pomlajevalno jabolka se je izkazalo, grozdje). Resveratrol je bila najdena v študijah, da inhibirajo tvorbo dušikovega oksida in dejavnik tumorske nekroze TNF LPS-stimuliranih Kupfferjevih celic. 
* Kupfferjeve celice so celice, ki jih jetra proizvajajo iz makrofagov. Kronična prekomerna proizvodnja dušikovega oksida in TNF-A zaradi kronične okužbe lahko povzroči resno poškodbo jeter. 
Po mnenju znanstvenikov resveratrol popolnoma preprečuje bolezen sarkoidoze, katerih vzroki še niso bili pojasnjeni.

Morda je najpomembnejša lastnost resveratrola njegova sposobnost zaviranja ciklooksigenaze-2 (CoX-2). Ta snov CoX-2 je povezana z nastankom raka in nenormalnimi tumorji v prebavnem traktu. V študiji so pokazali inhibitorje naravnega CoX-2, kot je resveratrol , da bi zmanjšali tveganje za raka in predkuzno rast.

Zelo velika študija z zelo velikim številom grozljivih izrazov. Ampak bistvo je, da je resveratrol odlično preventivno sredstvo proti izobraževanju raka in različnih mutacij tumorjev, ubijanje rakavih celic, bori oksidativni stres “staranja” normalne celice (to pomeni, da vpliva na mlade telesa) in ima še vedno nepredvidljivo maso uporabnih lastnosti. Eden od raziskovalcev je dejal: “Trudimo se ustvariti drog, ki temeljijo na resveratrol , če pa je že v rdečega grozdja, nato pa, kot sem razumel, da je dovolj, da uporabljajo vsak dan, za uspešno profilaktirovat več vrst bolezni, ne le raka.”

Seveda ne pozabimo, da govorimo o naravnem grozdju. Mimogrede, kot sem napisal v post na alkohol , se resveratrol ne pojavlja samo v rdečega grozdja, ampak še vedno je v borovnice, arašidi, kakavovih zrn in zdravilo rastlinskega velikan dresnik.

4. Chlorella

Znanstveniki v Južni Koreji, je pred kratkim ugotovila, da se karotenoidi iz Chlorella mogoče učinkovito uporabiti za preprečevanje raka pri ljudeh. Preiskujejo S. Ellipsoidea – ki je glavni karotenoid violaxanthin in C. vulgaris, katerega glavni karotenoid – lutein. 
Znanstveniki so raziskovali aktivnost semipurified ekstraktov teh karotenoidov proti raku ljudi in ugotovili, da inhibirajo rast rakastih celic v odvisnosti od odmerka.

Klorofil nevtralizira toksine okolja in onesnaževala. To pomaga prenašati 9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | klorellakisik v krvi v vse celice in tkiva. Rak ne more uspevati v celicah, ki so popolnoma dobavljene s kisikom. Klorofil igra pomembno vlogo pri sposobnosti razstrupljanja klorelle iz težkih kovin in je naravni zdravnik ran (takoj se spomnite naša kurba!). Obstajajo dokazi, da klorofil zmanjšuje sposobnost rakotvornih snovi, da se vežejo na DNA v glavnih organih. Njegove protimagnetne lastnosti pomenijo “zaščito” toksinov, ki jih vsebujejo številni farmacevtski pripravki.

Sama po sebi ne bodo veliko dodati: rastlinske karotenoidi, ki pravijo znanstveniki v študiji (p-karoten, lutein, violaxanthin neoxanthin, zeaksantin), poleg alge, predvsem prisoten v kloroplastih višjih rastlin. Ti predstavljajo 98% vseh karotenoidov zelenih listov. 
Tukaj, recimo, ljudska modrost? Zeliščna medicina je bila vedno eno pomembnih zdravilnih ljudskih zdravil.

To pomeni, da se izkaže, da je pravilno prehranjevanje, ustrezno preobremenjevanja telesa s kisikom (velika število mutiranih celic, se rodi in se razvija v anaerobnem okolju) in daje telesu nekaj “dodatnega” materiala, da lahko živijo zelo dolgo, zdravo bivanje in mlado!

Mimogrede, se zdi, da sem to Chlorella raste s steklenico vode, ki sem jo strukturirati različne kamna. 
Ok, gremo naprej

5. Zeleni čaj

9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | zeleni čajVelik rezervoar znanstveniki preučevali snovi vsebuje katehine,povezanih z flavonoidov. Pod pazljivo pozornostjo je dobil zeleni čaj. Posebnega pomena za raziskovalce je epigalokatehin-3-O-galat (EGCG), ki je glavni katehin v zelenem čaju. 
Na primer, Južnokorejski raziskovalci so ugotovili, da EGCG blokov TNF faktor, seveda ovira pri delu nekaterih pro-vnetnih kemikalij v telesu, predvsem v gladkih mišic v žilni sistem.
Študija 2009, ki ga Chonbuk National University Medical School poteka, je ugotovil, da je glavni mehanizem delovanja EGCG v smislu zatiranja TNF fractalkine vnetna sredstvo, ki sodeluje pri nastanku ateroskleroze, in vpliva na čvrstost in elastičnost arterij.

6. Zelenjava križne družine

Poleg dejstva, da križnic vsebujejo vitamine, minerale, hranila, itd, ki jih vsebuje tudi veliko kemikalij in snovi, ki se imenujejo glukozinolati . Te kemikalije so presnovi v telesu padcu na več biološko aktivnih spojin, ki so že dobro znano, da imajo učinke proti raku. Rukola, zelje, brokoli, zelje, brokoli, cvetača, kolerabice, vse vrste solat, vodna kreša, zimske kreše, hren, redkev, repo, rutabaga, kitajsko zelje, gorčična semena in zelišča so le nekateri predstavniki različnih vrst križnic bogatih hranilne snovi, vključno z zgoraj navedenimi karotenoidov (beta karotena, luteina, violaxanthin neoxanthin, zeaksantin).

Biološko aktivne spojine, kot so indoli, nitrili, tiocianatov in izotiocianati v teh 9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | križasta zelenjavazelenjavi preprečevanje raka, zaščito celic pred poškodbami DNK s pomočjo za inaktivacijo karcinogenih povzroči smrt rakavih celic, zavira tvorbo krvnih žil tumorjev (angiogenezo) in tudi preprečuje migracijo tumorskih celic (potrebna za metastazo).

Kot vedno, so Japonci pred celotnim planetom. Veliko stvari poznajo in se tiho skrivajo od preostalega sveta. Po zadnjih podatkih japonci v povprečju jedo 120 mg. glukozinolati , povprečni evropski pa le 15 mg. 
Kdo so najdaljši preživeli na našem planetu in imajo najmanj število bolnikov z rakom? Treba je razmišljati.

7. Paradižnik

9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | paradižnikŠtevilne študije so ugotovile, da redna poraba paradižnika znatno zmanjša tveganje za nekatere vrste raka, pa tudi odlično preventivno orodje za bolezni srca in ožilja, zlasti koronarno srčno bolezen. Veliko snovi v paradižniku pripisujemo zdravilnim lastnostim, še posebej pozorno spremljamo enega izmed karotenoidov – likopena (ki je tudi v že omenjenih algah). 
Zmeren učinek rednega vnosa paradižnikovega soka (naravni!) Zagotavlja zahtevano količino karotenoidov, ki vplivajo na proizvodnjo vnetnih mediatorjev, kot sta TNF-alfa in TRAIL protein.
To je potekala tudi v različnih raziskav karotenoidov je pokazala, da mnogi od njih (zgoraj) pomemben vpliv ne le na dejavnike tveganja za raka, ampak tudi prispeva k splošni pomlajevanje in promocija zdravja, ki ga tudi “anti-aging” dejavnikov.

8. Zdravilne gobe

Zgodovina pravi, da so gobe že več kot 5000 let v medicinske namene uporabljene kot odlično zdravilo. Sedaj aktivno raziskane protivirusnih in sredstva proti raku, so na voljo v 57 vrstah gliv (gobe imena, spet ni prikazan). In na Kitajskem in na Japonskem v našem času se 270 vrst gob uporablja za medicinske namene. 
V številnih študijah, glede na raka center (MSKCC), so preučevali v šestih komponent različnih gliv na njihovo učinkovitost proti človeških rakih: lentinan – komponenta shiitake, schizofilan , povezano spojina aktivna heksozni (AHCC) , D-frakcija glive Maitake in dve komponenti gliv Coriolus versicolor.

Coriolus versicolor (Tricotor večbarven, turški rep, tramet) je zelo pogosta gobova gliva, ki jo najdemo po vsem svetu. Kot medicinska goba v kitajski medicini se imenuje Yong-zhi.

Tramet vsebuje dva redka polisaharida: polisaharid K (PSK) in polisaharidni peptid (PSP) , ki 9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | zdravilne gobepovečata zaščitne sile v telesu. To je še posebej pomembno za onkološke bolezni. Priprave iz gob Trametes versicolor od leta 1991 (že tako dolgo nazaj (!), In še vedno ne vemo ničesar) so odobrili Ministrstvo za zdravje Japonske in se uspešno uporabljajo v medicinski praksi kot glavno zdravilo proti raku. Nedavne študije so pokazale, da Trametes zelo obetavno zdravilo, kot je prikazano s številnimi proti raku učinke izpostavljenosti in kaže izrazit porast aktivnosti kemoterapevtskih lastnosti trenutno veljavnih drog. Trenutno na Japonskem, se pogosto uporabljajo, ta zdravila, kot obvezen dodatnega sredstva za zdravljenje raka dojke, pljučnega raka, požiralnika, želodca in raka danke.

Polisaharid K (PSK) je označen z najvišjo aktivnost proti raku v predhodnih študijah v laboratoriju in vitro ter in vivo, in v kliničnih raziskavah na ljudeh. Predhodne študije v drugih laboratorijih, poteka zdaj (in medtem, Japonci ga uporabljajo za 25 let), so pokazale, da lahko K (PSK) občutno zmanjša nastanek in rast mutagenih celic, so rakave celice nastala kot posledica sevanja, kot tudi rasti obstoječega raka in njihove metastaze.

9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | shiitakeLentinan , snov vsebovana v shiitake gobe – molekula B-1,6-1,3-D glukan imajo polivalentno akcijo na organizem: povečanje zorenja hitrosti makrofage, NK celice in citotoksičnih T limfocitov (CTL); podaljšuje trajanje njihovega življenja; inducira in povečuje litičnih aktivnosti makrofagov in naravnih celic ubijalk in CTL (citotoksičnih T limfocitov). 
Glukan-1,601,3-D aktivirati belih krvnih celic, tako da so bolj aktivni in “spretno” napad in uničiti rakaste celice. Lentinan stimulira te inhibitorje celice tumorjev (citokini, TNF, IL-1).

Pri spodbujanju Lentinan CTL in NK celic je vpleteno uničevanje tujih celic z uporabo perforinov in proteinov granzyme. Ko so prepoznani, jih levkociti približajo tesno in na periferno površino vržejo na celično površino, ki so takoj vgrajene v zunanjo membrano. To ustvarja vrzeli, skozi katere celica izgubi tekočino in umre. Z nezadostno učinkovitostjo perforinov se izločajo granzimi, ki uničujejo jedro rakave celice.

To je to, vse je zapleteno, toda bistvo je preprosto – gobe, oziroma snovi, ki jih vsebujejo, uničijo rakave tumorje.

Laboratorijske študije so pokazale, da je polisaharid lentinan popolnoma nestrupen, krepi imunski odziv telesa, pospešuje regresije tumorja in celo izginila pet tednov z ascitesa hepatomom, sarkom, Ehrlich karcinomom in druge simulirane v laboratorijskih tumorjev, med drugim opozarja kemično rakotvornost. Shiitake še posebej učinkovit proti tumorjem kože, pljuč in prebavil. Zavira rast tumorjev in preprečuje nastanek metastaz. Na Japonskem, lentinan je bil uporabljen za več kot 40 let (ne rečem, kako, ampak mislim, da če ne izumrla po atomske bombe, in celo postal najbolj dolgoživih ljudi na planetu, zelo dolgo časa nazaj).

Različne študije navajajo te gobe: chaga, Shitake (Lentinula edodes), Meytake (Grifola frondosa), Reishi (Lingzhi), Coriolus versicolor, Trametes versicolor, žafran kape mleka (mlečnica salmonicolor, golobičarke), v nekaterih študijah celo Mavrah (Mavrah ( L.) Pers.) In poletno poletje (Kuehneromyces mutabilis).

9. Česen

V študiji, objavljeni v reviji Cancer Research Preprečevanje, pravi, da je kitajska medicina uporablja česen iz leta 2000 pred našim štetjem (o Rusi in tako na splošno obstaja stereotip, da so vedno vonj česna). Avtorji študije kažejo, da je glavna aktivna sestavina česna dialil disulfida (očki) ima, poleg svojih znanih in dobro raziskanih antiseptična, antivirusnih, antibakterijske lastnosti in bolj širok spekter proti raku. 
Številni znanstveniki iz različnih držav so začeli študije o delovanju diallyl disulfida na raku. Znanstveniki več institucij, ki se ukvarjajo z rakom, so skoraj istočasno ugotovili, da diallyl disulfide (DADS)zavira proliferacijo (proliferacijo-proliferacijo telesnega tkiva z množenjem celic z fisijo) mutagenih celic v mnogih celičnih linijah. Prav tako je raziskana sposobnost diallyl disulfida (DADS), da “ubije” različne endogene in eksogene oblike prostih radikalov. Znanstveniki so odkrili, da se geni, znan kot p53 supresor, aktivira z delovanjem diallyl disulfida (DADS) . Aktivirani p53 gen po 24-urni izpostavitvi dialil disulfidu (DADS) uniči rakave celice . Raziskave so bile doslej le laboratorije.9 izdelkov za ubijanje raka | 9 izdelkov, ki ubijajo raka | česen

Allicin – druga aktivna snov česna (dejansko daje česen okus in okus) – deluje kot eden od najmočnejših antioksidantov, ki so danes znani.

Najbolj presenetljiva stvar pri raziskavi alicina je, da deluje le naravne, sintetizirane umetne oblike (ali mešane z drugimi kemičnimi pripravki) izgubijo skoraj vse svoje čarobne lastnosti. Začeli so se študije antikancerogenih lastnosti alicina.

Kaj želite zaključiti? 
Vse te študije dokazujejo le eno stvar: če bomo pravilno jedli sorto NATURAL hrane, bomo zelo dolgo zdravo in mlado! Z Bogom ali po naravi je bilo ustvarjeno vse, kar je potrebno za naše zdravo življenje, vsa zdravila, ki jih imamo v najpreprostejši hrani! 
Tukaj tako.

Yul Ivanchey

Print Friendly, PDF & Email

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja